Shrine
Shrine
film
Jaar: 
2011

Interference

Nederlands

Gerelateerde inhoud

  • donderdag 1 dec 2011
Interference Schaduwspel

Wederom organiseert IDFX het project Interference. Er wordt geïnterfereerd op het gebied van kunst & wetenschap, kunstenaars interfereren onderling, met hun publiek en op locatie. Met Interference verkennen we de grenzen van wat kunst betekent binnen de wetenschap en wetenschap binnen de kunst. Mijlpalen in de wetenschap zijn hierbij de leidraad. We dagen de wetenschapper in de kunstenaar uit en de kunstenaar in de wetenschapper.

  • donderdag 19 nov 2015
,

OPENING EXPOSITIE COLOR TEMPERATURE


 


Part 1/3 van Interference Reflecting on Color.


 


Donderdag 19 november 20.00 uur zal Color Temperature geopend worden.


Wethouder van Cultuur Maianne de Bie zal deze reeks Interference projecten openen. Daarna zal OKC(Het Eindhovens ongemotiveerd kunstenaars collectief) een performance doen en de avond inluiden met muziekjes.


De gehele avond is de expositie te bekijken.


Iedereen is welkom!


Entree gratis, opening is op de gele verdieping.

  • zaterdag 16 jun 2012
Amphitheater,

Reportage door Marijke Hooghwinkel met interviews met de kunstenaars van Interference - Ontketening in de natuurtuin Wolfslaar.Borre van der Hoeven

NL Born in Goes 1987 - lives and works in Breda

Overzicht kunstenaars:

Borre van der Hoeven is een jonge kunstenaar die zich niet aan een medium laat binden. Alle gebruikte materialen en kunstvormen staan in dienst van zijn ideeën. In zijn nieuwe videowerk roept Borre een eigen wereld op, een plaats waar de nietszeggende orde verstoord wordt door de gewelddadige kanten van het dagelijkse bestaan. Denk hierbij aan de grenzen waarbinnen wij ons begeven, maar die ook overschreden kunnen worden. Met Shrine onderzoekt hij de spanning tussen onzichtbare orde en waarneembare chaos. Symboliek en rituelen zijn hierbij Borre’s grootste inspiratiebronnen.

Interference Schaduwspel
do 01 dec - 21:00 tot zo 11 dec - 23:59
Breda

Overzicht kunstenaars: