Buy the ticket take the ride & Body Image
Buy the ticket take the ride & Body Image
film
Regisseur: 
Jaar: 
2011

Interference

Nederlands

Gerelateerde inhoud

  • donderdag 1 dec 2011
Interference Schaduwspel

Wederom organiseert IDFX het project Interference. Er wordt geïnterfereerd op het gebied van kunst & wetenschap, kunstenaars interfereren onderling, met hun publiek en op locatie. Met Interference verkennen we de grenzen van wat kunst betekent binnen de wetenschap en wetenschap binnen de kunst. Mijlpalen in de wetenschap zijn hierbij de leidraad. We dagen de wetenschapper in de kunstenaar uit en de kunstenaar in de wetenschapper.

  • donderdag 19 nov 2015
,

OPENING EXPOSITIE COLOR TEMPERATURE


 


Part 1/3 van Interference Reflecting on Color.


 


Donderdag 19 november 20.00 uur zal Color Temperature geopend worden.


Wethouder van Cultuur Maianne de Bie zal deze reeks Interference projecten openen. Daarna zal OKC(Het Eindhovens ongemotiveerd kunstenaars collectief) een performance doen en de avond inluiden met muziekjes.


De gehele avond is de expositie te bekijken.


Iedereen is welkom!


Entree gratis, opening is op de gele verdieping.

  • zaterdag 16 jun 2012
Amphitheater,

Reportage door Marijke Hooghwinkel met interviews met de kunstenaars van Interference - Ontketening in de natuurtuin Wolfslaar.Steph Byrne

Bio

I'm Steph Byrne, a photography artist with Dutch/Scottish roots.

Overzicht kunstenaars:

Steph Byrne is fotograaf en kunstenaar met een Nederlands-Schotse achtergrond. De ETALAGE INNERCITY in het centraal station van Breda toont een video-installatie over schijnwerelden van Steph Byrne. Met onder andere haar werk ‘Buy the ticket take the ride’ dat gaat over excessieve introspectie, eenzaamheid, escapisme en het leven in extremen en de video 'Body Image', een installatie-performance over hoe twee vrouwen hun lichaam waarnemen. Ze beoordelen zichzelf op de schaduw die ze werpen in plaats van te kijken naar wie ze werkelijk zijn.

Interference Schaduwspel
do 01 dec - 21:00 tot zo 11 dec - 23:59
Breda

Overzicht kunstenaars: