(score)
(score)
film
Regisseur: 
Jaar: 
2011

Interference

Nederlands

Gerelateerde inhoud

  • donderdag 1 dec 2011
Interference Schaduwspel

Wederom organiseert IDFX het project Interference. Er wordt geïnterfereerd op het gebied van kunst & wetenschap, kunstenaars interfereren onderling, met hun publiek en op locatie. Met Interference verkennen we de grenzen van wat kunst betekent binnen de wetenschap en wetenschap binnen de kunst. Mijlpalen in de wetenschap zijn hierbij de leidraad. We dagen de wetenschapper in de kunstenaar uit en de kunstenaar in de wetenschapper.

  • donderdag 19 nov 2015
,

OPENING EXPOSITIE COLOR TEMPERATURE


 


Part 1/3 van Interference Reflecting on Color.


 


Donderdag 19 november 20.00 uur zal Color Temperature geopend worden.


Wethouder van Cultuur Maianne de Bie zal deze reeks Interference projecten openen. Daarna zal OKC(Het Eindhovens ongemotiveerd kunstenaars collectief) een performance doen en de avond inluiden met muziekjes.


De gehele avond is de expositie te bekijken.


Iedereen is welkom!


Entree gratis, opening is op de gele verdieping.

  • zaterdag 16 jun 2012
Amphitheater,

Reportage door Marijke Hooghwinkel met interviews met de kunstenaars van Interference - Ontketening in de natuurtuin Wolfslaar.Israel Martinez

Israel Martínez (Guadalajara, Mexico 1979) is a multidisciplinary artist and ele

Overzicht kunstenaars:

Israël Martínez is een multidisciplinair kunstenaar en elektronisch muzikant die werkt met geluid als belangrijkste bron en als onderwerp. Hij componeert experimentele en elektro-akoestische muziek en maakt video-, installatie-en site-specifieke projecten. Sinds 2003 heeft hij deelgenomen aan festivals en sessies van geluidskunst en muziek, hedendaagse tentoonstellingen en nieuwe media bijeenkomsten in heel Amerika en Europa.


In (score) zien we een actie waarbij de bovenarm van de kunstenaar wordt getatoeëerd met de doorlopende zin: silencio es ruido es silencio es ruido es silencio es ruido…(stilte is geluid is stilte…)

Interference Schaduwspel
do 01 dec - 21:00 tot zo 11 dec - 23:59
Breda

Overzicht kunstenaars: