Hessel Stuut

Hessel Stuut (1985)
Kunstenaar, grafisch ontwerper, muzikant

Ik werk met een mix van video, audio en installatie. Een spontane performance, audio-experiment of tekst is doorgaans het startpunt van een nieuw werk. Ik ontwikkel dit werk intuïtief, waarbij de gebruikte media in dienst staan van het idee. Ik streef naar kunst met een ruw en enigszins ongepolijst karakter, zowel absurdistisch als humoristisch, met een serieuze ondertoon.

Naast mijn autonoom beeldende praktijk ben ik werkzaam als vormgever voor verschillende opdrachtgevers waaronder kunstenaarsinitiatieven en bands.

Interference

Nederlands

Gerelateerde inhoud

  • donderdag 1 dec 2011
Interference Schaduwspel

Wederom organiseert IDFX het project Interference. Er wordt geïnterfereerd op het gebied van kunst & wetenschap, kunstenaars interfereren onderling, met hun publiek en op locatie. Met Interference verkennen we de grenzen van wat kunst betekent binnen de wetenschap en wetenschap binnen de kunst. Mijlpalen in de wetenschap zijn hierbij de leidraad. We dagen de wetenschapper in de kunstenaar uit en de kunstenaar in de wetenschapper.

  • donderdag 19 nov 2015
,

OPENING EXPOSITIE COLOR TEMPERATURE


 


Part 1/3 van Interference Reflecting on Color.


 


Donderdag 19 november 20.00 uur zal Color Temperature geopend worden.


Wethouder van Cultuur Maianne de Bie zal deze reeks Interference projecten openen. Daarna zal OKC(Het Eindhovens ongemotiveerd kunstenaars collectief) een performance doen en de avond inluiden met muziekjes.


De gehele avond is de expositie te bekijken.


Iedereen is welkom!


Entree gratis, opening is op de gele verdieping.

  • zaterdag 16 jun 2012
Amphitheater,

Reportage door Marijke Hooghwinkel met interviews met de kunstenaars van Interference - Ontketening in de natuurtuin Wolfslaar.Overzicht kunstenaars: