Cultuurnacht Breda Brandpunt & IDFX (foto 2015 door Martijn Stadhouders)
Cultuurnacht Breda Brandpunt & IDFX (foto 2015 door Martijn Stadhouders)
Cultuurnacht Breda Brandpunt & IDFX (foto 2015 door Martijn Stadhouders)

Cultuurnacht Breda 2016 met BUTbios & chocomel en broodjes worst

IDFX is tijdens de Cultuurnacht van Breda op vrijdagavond 22 januari opgenomen in een vol programma bij Brandpunt, Reigerstraat 16, in het centrum van Breda. Met de BUT-BIOS als speerpunt. Doorlopend in een loop gepresenteerd, korte B-movie-, Underground- en Trash filmpjes speciaal geselecteerd door een van onze BUTFF-programmeurs. Je kunt lui achterover leunen in heuse bioscoopstoelen in een speciaal hiervoor ingerichte bioscoopzaal.

Buiten voor de deur een kraam met warme chocomel & broodjes worst. EN wij promoten onze crowdfunding-actie voor het 2e deel van Interference "Switching Colors" (concert van Frank van der Kooij met auto's, kleur en licht in de parkeergarage 't Turfschip). Meer informatie: https://www.facebook.com/events/1674386026179895/ & www.butff.nl

Over Brandpunt: dé locatie tijdens cultuurnacht 2016 waar muziek, performance, film, noise, expositie, creative design en speciale catering het publiek trakteert op een doorlopend programma.

BUT-BIOS, Winterwunderbar, de Brandpuntbar, winkel met originele en creatieve producten, ludieke hapjes, diverse optredens zowel binnen als buiten en nog veel meer vibrerende luchtige tegelijk ook spectaculaire verrassingen.
Het totale programma vindt doorlopend plaats tussen 19.00 tot 00.00 u. Daarna tot 02.00 u napraten met muziek van eigen DJ aan de BRANDPUNTbar.

Gastvrije ontvangst door de uitbaters van Brandpunt: Has, Jeroen en Martijn & het IDFX-team.

ENTREE: GRATIS. INFO: http://www.cultuurnachtbreda.nl/deelnemers/brandpunt-en-idfx