We kunnen iets voor elkaar betekenen!

IDFX draagt de cultuur in al zijn vormen in Nederland en de regio Breda in het bijzonder een warm hart toe.

Het sponsoren van IDFX biedt de ondernemer een goede kans om betrokken te zijn bij een belangrijke culturele organisatie. Voor veel van onze projecten zijn er mogelijkheden om zichtbaar te zijn als sponsor (BUTfilmfestival, Interference etc.). Door u verschillende sponsormogelijkheden te bieden hopen wij, samen met u, zo specifiek mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Kennismaking en afstemming van wensen zijn een goede reden om elkaar nader te leren kennen. Wij komen graag bij u langs om te horen wat uw wensen als mogelijke sponsor zijn.

Meer informatie mail naar sponsoring@idfx.nl of bel +31 (0)642639562


Preview: maak kennis met IDFX op vrijdag 13 april!

IDFX is actief met veel verschillende soorten projecten, van festivals tot kleine exposities en acties in de openbare ruimte. De activiteiten van IDFX omvatten verschillende disciplines en uitingen, maar zoekt ook altijd het grensgebied op. De focus ligt op het alternatieve, de underground en het grijze gebied van kunst, film & geluid die bij het IDFX keurmerk passen.

We willen je kennis laten maken met IDFX en haar activiteiten voor het aankomende seizoen. Het programma belooft weer veel goeds en we nodigen u daarom graag uit voor deze Preview.

Datum: vrijdag 13 april
Aanvang: 14:30 uur
Start programma: 15:00 uur
Borrel: 16:00 uur

Schroom niet om een introducé of andere belangstellende mee te nemen. Graag even per mail bevestigen naar: sponsoring@idfx.nl