Voor dit aankomend vrijdag WEEKENDpodium hebben wij de beeldend kunstenaars, beiden ook dichter- en performer,  Tessa de Swart en Veerle Nanna en de solomuzikant Sybren Horst uitgenodigd om in een programma dat start vanaf ongeveer 17.00 u op te treden bij dit zesde weekendpodium van IDFX.

Tessa de Swart is afkomstig uit Zevenbergen (N.Br.), studeerde af aan AKV St. Joost Breda. Eenzame wandelaar door polder en stad, zo omschrijft zij zichzelf. Informatie:tessadeswart.blogspot.com

Sybren Horst, (Breda),  (http://sybrenhorst.blogspot.nl/ ) is student aan AKV St. Joost, muzikant e.m. Improviseert in eigen stijl, acoustisch zonder zang. Alhoewel hij er soms ook zinnen en klanken uitrammelt. Maar het is improvisatie dus je weet maar nooit. Laat je verrassen door Sybren en zijn gitaar.

Veerle Nanna maakt onderdeel uit van conceptstore Nieuwe Tijden http://www.nieuwetijden.nu/ gelegen aan de Houtmarktpassage, nr 30A. Zij voert een performance op met haar teksten.

KOMT ALLEN EN ZIE, HOOR EN LUISTER…..  Vanaf  16.00 u aanschuiven voor een maaltijd tegen een kleine vergoeding. Reserveer vast! Want onze kok heeft weer een toepasselijk menu bedacht:

Zomerstoemp

broccolie met champignons en kaas

Maccaronie uit de oven.

In de gang natuurlijk ook weer vanaf 13.00 u DVD-verkoop van Cult Videotheek EX-Rentals

 Iedereen is van harte welkom op deze Art- en performance-locatie

GELEGEN AAN DE KUNSTSTRAAT MET NOWHEREshops & DVD's en Video's te koop voor budgetprijzen. www.idfx.nl .Aangeboden DVD collectie steeds aangevuld met 'nieuwe' films.