Ook dit jaar nemen wij, de IDFXclan, deel aan de Cultuurnacht van Breda. In en rondom onze nieuwe locatie aan Houtmarktpassage 28 B. Tussen 18.00 u en 24.00 u non-stop programmering.

Thema: high-Tech/ Low-Tech/ Hard-ware/ Wet-ware.

Met:

Selfieproject waarbij wij iedereen de kans bieden op alle locaties van de Cultuurnacht 'gezien' te zijn zonder daar daadwerkelijk geweest te zijn. Zie meer informatie hierover op deze site.

Een bijzondere expositie met installaties van net afgestudeerden aan AKV St. Joost: Eleni Gogou (Griekenland/woont en werkt in Breda), Masteropleiding, Eduard Breuking (Breda) en Jasper Snoek (Breda) beigen beeldende kunst autonoom. Interactief en video. 'Share', Ubermensch en....!

De al jaren onmisbaar gebleken Winterwunderbar, met natuurlijk warme chocolademelk en diverse versnaperingen.

DJ Joe Kisser. Met een ludieke, onverwachte, wellicht schokkende, humoristisch luidruchtige performance. Hij zal verdeeld over de avond vier keer twintig minuten optreden.

BUTbios. Doorlopende voorstelling met korte B-movie-, Underground- en Trasch filmpjes. Zie het als de eerste aanloop in dit jaar naar het BUTFF 2014 dat plaatsvindt van 3 t/m 7 september.

Presentatie Interference-BUTFF met 'doosjes'. Voorinformatie. Verder kan er van alles gebeuren, wat zich aandient, laat je verrassen op deze nacht bij IDFX.