Een geluidskunstenaar en een Duo formatie bij IDFX tijdens het Overslagfestival dat plaatsvindt op zaterdag 26 oktober.

Hoppiescotch, geprogrammeerd om 18:30-19:00, 19:15-19:45 en 20:30-20:50. Tijden onder voorbehoud. e.e.a. kan iets verschuiven door wat dan ook.

Dion & the Magic Chords, geprogrammeerd tussen 21:15-23:00 met twee sets van ongeveewr 20 minuten. SET 1 21:30 u tot 21:50 U, SET 2 22:30 u tot 22:50 u.

Dion & the Magic Chords. Bestaat uit toetsenist Dion "Melodiemaker" Woestenburg en drummer Griffin "Click Track" Stuip. Na de albums "Curiosa" (2013) en "GESTALT" (2017) te hebben uitgebracht op de kleine Rotterdamse Laterax Recordings zijn ze nu bezig met het doorontwikkelen van hun sound door het toelaten van vrij spel en het prikken van de Simmons van Griffin in de effectenbak van Dion.
Het clashen van hun muzieksmaken (Genesis -met Phil Collins- versus The B-52’s) heeft schijnbaar geen invloed op de samenwerking, want zolang Griffin tot vier kan blijven tellen komen Dion's Casio's, Yamaha's, Hohners en Bontempi's
wel weer op hun rubberen pootjes terecht. Ze zouden heel graag muziek willen verzorgen voor de nieuwste indie puzzel spelletjes op itch.io, maar tot die tijd
maken ze de muziek die zij zelf leuk vinden om te spelen. www.datmc.com

Hoppiescotch. Omarmt verschillende disciplines waarmee hij beeld en geluid maakt. Zijn experimenten zijn gericht op de hypnotiserende en chaotische kwaliteiten van de instrumenten die hij gebruikt. Dit kan van alles zijn.
Gemodificeerd kinderspeeldgoed zoals Casio keyboards en Gameboys. Of een gitaar met effectenpedaal. De sferen die uit zijn performances komen zijn vaak etherisch maar kunnen ook als zeer chaotisch ervaren worden.
Hij speelt graag met de ruimte waar hij de performance uitvoert. Bijvoorbeeld door een complexe video-installatie neer te zetten die een interactie aan gaat met het geluid, Maar soms ook simpel met slechts een enkele kamerlamp.