Op zondag 23 juni organiseert IDFX een ART RENDEZ VOUS programma met de geluidskunstenaar Jesse Verweijen, altijd op zoek naar overgave en verwondering & de onorthodoxe Gothcommic Thijs van der Sande met zwarte humor maar dan nog zwarter. Van 15:00 tot 18:00 u doorlopende voorstellingen. Vanaf 18:00 After-Party voor alle Rendez Vous organisaties. Met de alomaanwezige DJ Giny. Iedereen is van harte welkom in deze nieuwe ruimte van IDFX & KOP, waar ook de expositie te zien is van de beeldend kunstenaar Ingrid Floss uit Munchen.

Vanaf 13:00 u staan de deuren letterlijk open. De KOP-shop, https://kop.nu/shop/, is open. KOP zelf heeft een project buiten de deur op zondag 23 juni, met TEGEN STRIJDIG, https://kop.nu/expeditiezuiderwaterlinie/ Op elf locaties langs de Zuiderwaterlinie.

Over Jesse Verweijen: Studeerde in 2018 af aan AKV St.Joost met de expostie C-Section: The Musical, die de St.Joostpenning won. Met zijn werk is hij altijd op zoek naar overgave en verwondering. Zijn voornaamste medium is geluid en wat dat met een toeschouwer doet. Voor Art Rendez Vous presenteert hij Offer: Een jongen met zijn gitaar, op zoek naar een  mystieke ervaring. Aan deze cynische, postmoderne wereld vraagt hij met een ritueel offer van geluid om zingeving en betekenis.

Over Tijs van der Sande: Na jarenlang schreeuwen in de rookhokken van metalcafe's, concerten en op straat betreedt hij het comedy podium. Immers gothics leveren al jaren gezellige gesprekken, toch? Bereid je vast voor, want grenzen zijn er niet. Alternatief biedt immers kleur. van der Sande  is zo'n alternatieveling. Een vol gepierced schreeuwend stuk tuig. Zijn schoonouders zien hem als de ideale schoonzoon. Zoekt grenzen op en zal dit schreeuwend ook laten weten. Vaak grof gebekt, maar diep van binnen een lieve jongen. Immers uiterlijk is schijn. Kan zwarte humor nog zwarter? Wat dacht je van Gothcomedy?