Film in 't Park
Film in
Film in
Film in
vr 01 jun '12 - 22:15 tot vr 20 jul '12 - 23:59

Vanaf 1 juni 2012 is het zover .... Film in 't Park gaat weer van start. Zes avonden een geweldige film in de openlucht. Het wordt weer een spannend programma!!!!

Doordat het tot nu toe 2 vrijdagen rij GEEN filmweer was gaan we door tot vrijdag 20 juli met Film in 't Park.

1 juni - Striphelden vs. Alien

Twee Britse stripliefhebbers reizen door de Verenigde Staten. Daar ontmoeten ze alien Paul die is ontsnapt van een militaire basis. Onderweg kidnappen ze ook nog per ongeluk een jonge vrouw. Op de hielen gezeten door een boze vader en defensie proberen ze wijsneus Paul terug te brengen naar zijn moederschip. Originele Britse humor om te lachen.

(Engeland, Greg Mottola, 2011, 104 min.)

8 juni - Frago zonder randzaken

Een moord zet het rustige leventje van Walter, een politieman met een duister verleden, helemaal op zijn kop. Een vreemde vrouw wordt levenloos aangetroffen op de oever van het meer dat grenst aan een ingedut Mennonietendorp in Ontario. Wanneer de identiteit van de vrouw bekend wordt gaat voor Walter een beerput open. Mysterie à la David Lynch met een indringende muziekscore.

(Canada, Ed Gass-Donnelly, 2010, 75 min.)

15 juni - Verre vrienden in vette klei

Een niet alledaagse vriendschap ontstaat tussen de achtjarige, eenzame Mary uit Melbourne en de 44-jarige, zwaarlijvige Max uit New York. Zij schrijven elkaar brieven, twintig jaar lang. Daarin beschrijven ze hun alledaagse belevenissen. Zullen ze elkaar ooit ontmoeten? Een hartverwarmende klei-animatie.

(Australie, Adam Elliot, 2009, 92 min.)

22 juni - Fantastisch mafiacircus

Javier is net als zijn vader clown. Maar een trieste clown, omdat hij veel ellende in zijn leven heeft gezien. In zijn act wordt hij dagelijks beroepsmatig vernederd door zijn collega Sergio. In het circus ontmoet hij Natalia, op wie hij verliefd wordt. Maar zij is het liefje van Sergio, die haar mishandelt. Javier doet alles om haar te redden. Fantasyfilm.

(Spanje, Alex de Iglesia, 2010, 107 min.)

29 juni - Koreaanse Wild West Waanzin

Een premiejager, een moordenaar en ene treinrover. Zij vechten om een gewilde schatkaart. Ook het Chinese leger is geïnteresseerd in de kaart, die steeds van eigenaar wisselt en een stapel lijken achterlaat. Zal de schat gevonden worden en door wie? Een Koreaanse pastiche op de bekende spaghettiwestern.

(.Zuid-Korea, Jee-woon Kim, 2008, 139 min.)

6 juli - Dark Souls

Inwoners van een dorp worden in het bos aangevallen door wezens in oranje trainingspakken uitgerust met een boormachine. Zij boren gaatjes in de hersenen van de slachtoffers die daarna langzaam wegteren. Politie staat voor een raadsel. Morten gaat daarom zelf op onderzoek en ontdekt de bron van alle kwaad. BUTFF-film.

(Noorwegen, Cesar Ducasse, 2010, 95 min.)