TIJDENS DE LANDELIJKE POEZIEWEEK: Speciale samenwerking van 1m2 Podium met IDFX Op vrijdag 26 januari 2024 van 17.00 u tot 21.00 u aan de Veilingkade nr. 8 in Breda. Bij Bazar bizAR.

MET Solo improvisaties door Max Swagemakers.  Hij is een violist en componist uit Tilburg. In zijn eigenzinnige improvisaties combineert hij verschillende stijlen die zorgen voor een dynamisch muzikaal avontuur Hij verenigt minimal music, klassiek, jazz en folk.

De speciale programmering binnen het kader van de Landelijke Poëzieweek heeft aandacht voor het experiment en het woord, in welke vorm dan ook. Een diversiteit aan performers die door hun eigengereidheid en eigenheid een mooi evenwicht vormen, met zeker aandacht voor de net beginnende dichters/ schrijvers die vaak ook vanuit hun beeldend kunstenaar zijn, dichten en schrijven. 

Met: Nichon van der Heijden, Michel Nierop, Ramon de Gier, Patrick Abma, de Raaf van Breda, Engel P-Luck, Rik Kewal Gademan, presentatie Marijke Hooghwinkel. Ondersteuning Adriaan Muller en het IDFX team. En, naar aanleiding van haar installatie WACHTERS bij T VIERKANTJE, Lily de Bruijn, die een tekst heeft geschreven in verband hiermee.

Organisatie: 1m2 PodiumLocatie: Veilingkade 8 in Breda. Op loopafstand van het station. VRIJ=entree.