Op maandag 1 april 2024, op tweede Paasdag, ergens tussen de gangen van het tapas menu van de Paasbrunch in, DROOMT BART VAN HAREN  dat hij 'in een boyband zat'. Een paar korte pop-ups in performance.

De Paasbrunch zelf vindt plaats van 12.00 u tot ongeveer 17.00 u. Een 8-gangen menu door Paul Hagenaars van Stichting Idee-fixe. Zie hier voor meer informatie, aanmelding en het MENU!

Ik droomde:

'Ik droomde dat ik in een boyband zat, ‘one direction’. We kwamen aan bij een bloederige moord scène bij een motel in Amerika. We stonden voor de deur van de kamer waarin de moordenaar zich bevond. Ik wilde eigenlijk niet naar binnen. Ik wist wat ik ging zien in die kamer. Terwijl we op het balkon stonden op de tweede etage, keken we gezamenlijk naar beneden. Beneden daar was de parkeerplaats van het motel. Aan de muren van het gebouw zag ik de bloederige afdruk van handen aan de muur, met daaro een plas bloed . 

We traden nu de kamer van de moordenaar binnen. Daar zagen we de moordenaar in de schaduw zitten, de kamer was donker. De moordenaar had in zijn hand een stok waarop het onthoofde gezicht van een zwartharig meisje was gevestigd. Een horror. We vroegen aan de moordenaar wie de moorden pleegden… Hij antwoordde: ‘Ik ben niet de moordenaar, het meisje is het geen wat moord!’ Nu zag ik hoe de moordenaar in de hulst van de nacht, met het aangezicht van het meisje, zijn slachtoffers in stukken hakte. 

Wat de schaduw beweerde klopte niet, echter was hij het geen die moorden pleegde. Ik zag nu hallucinogene maïs groeien in mijn achtertuin.