V.A. 16.00 U INLOOP; GELEGENHEID OM EEN MAALTIJD TE BESTELLEN; RESERVEREN WORDT AANGERADEN!

OM 19.00 U START HET PROGRAMMA MET PERFORMANCES.

Het 5e vrijdagWEEKENDpodium staat dit keer in het teken van performance-art georganiseerd door Lars Reen, student AKV St. Joost 3e jaar BK autonoom. Een event in samenwerking met IDFX onder de titel EXPERIENCE - 3 . Start programma met Experience - 3. rond de klok van 19.00 u.

Experience is een maandelijks event voor performance-art. Het biedt kunstenaars een podium om te experimenteren. Op deze  avond performers uit verschillende steden. Met: Mario van Megen, voordracht van tekst https://www.facebook.com/MariovanMegenKunst, Malou Rutten, performance met gipsen taartjes, https://www.facebook.com/malou.rutten.5?fref=ts, Judy Taylor, performance,  https://www.facebook.com/judyannetaylor?fref=ts, Jori van Gemert, zang met acoustrise begeleiding, https://soundcloud.com/jori-van-gemert.

Bekijk de registraties van  Experience 1 en 2: Experience 1:  https://www.youtube.com/watch?v=RYL0Fwa4V8M Experience 2 : http://vimeo.com/90838087

In de gang van de Houtmarktpassage vanaf 13.00 u DVD-verkoop van Cult Videotheek EX-Rentals. Vanaf  16.00 u kun je een maaltijd bestellen tegen een kleine vergoeding. Onze huiskok weet steeds te verrassen.

Menu: Sucadelappen in rode wijn / bloemkool met aardappelen en kaassaus. Aan de vegetarier wordt beslist gedacht.

GASTVRIJE ONTVANGST DOOR HET IDFX-VRIJDAGWEEKEND-TEAM. Iedereen is van harte welkom op deze unieke locatie GELEGEN AAN DE KUNSTSTRAAT MET NOWHEREshops & DVD's en Video's te koop voor budgetprijzen. www.idfx.nl . Aangeboden DVD collectie wordt steeds aangevuld met 'nieuwe' dozen.