Debbie Rochon

Cult-icoon van de horror, actrice Debbie Rochon   'Scream Queen of the Decade' 

Rochon is een geprezen Canadese Indie actrice die in meer dan 200 voornamelijk horror films speelde.  Ze is waarschijnlijk het best bekend voor haar werk voor Troma Entertainment met titels als The Troma System, Tromeo & Juliet, Terror Filmer, Citizen Toxie & The Toxic Avenger IV. Een van haar best ontvangen films is waarschijnlijk wel de Italiaanse film 'Colour from the Dark', een op H.P. Lovecraft gebaseerde film waarin zij een bezeten echtgenote van een boer in het oorlogsjaar 1943 speelt..

Met de speelfilm 'Model Hunger' maakte Rochon dit jaar haar regie-debut. Ze voelt zich aangetrokken tot zowel de absurdistische comedy als meer dramatische 'horrifying horror' rollen.

Haar werk is over de jaren veel geprezen, Debbie werd in 2004 opgenomen in de 'B-movie Hall of Fame' en het befaamde Draculina Magazine gaf haar in 2003 de ere titel 'Scream Queen of the Decade'.

do.05 sep

Vertoning Nightmare Box with Debbie Rochon

Exhumed

Een verstoorde en mysterieuze familie kunnen het huis waar ze wonen niet verlaten.

Misery Event

Debbie Rochon raakt inmiddels helemaal gewend aan de grenzeloos chaotische sfeer die het BUTFF toch weer elk jaar weet op te roepen.

Nightmare Box

Een vrouw wordt gevangen wakker in een kamer met geen enkele herinnering aan haar verleden.