Na een lange dag films kijken sluiten de filmzalen bij het BUT Film Festival, maar het feest is nog lang niet afgelopen! Met een flinke dosis muziek en performance proosten we elke dag weer op een geslaagde BUT-dag. Voorheen werden de optredens overal in de stad gegeven, maar dit jaar hoef je niet ver te lopen! Alle optredens zullen namelijk gewoon in de Nieuwe Veste plaatsvinden!

Woensdag tijdens de openingsavond knallen we er gelijk stevig in met Dutch Industrial Metalband Deadcell!

Donderdag treedt Nick J. Swarth op met zijn Betonfraktion en is er een bijzonder optreden van Motorbongo. Zij zullen een filmconcert geven. De stille film Straight Shooting wordt vertoond onder muzikale begeleiding van Motorbongo.

Vrijdag gaat traditiegetrouw het dak er weer af met de BUT Black Friday! We hopen dat de Nieuwe Veste het houdt met de vette line-up dit jaar. Met optredens van Dood, Grift, Ran, Weltschmerz, Hekte Zaren en Styxian Industries beloofd het een hete metalnacht te worden!

Freaky Saturday wordt afgesloten met optredens van Mongolito, het soloproject van gitarist Marc de Backer, en Dark Poem, 'Faerie-lectro' die zich onderdompelt in een wereld vol dromen, schaduwen en verlangens.

Zondag, de laatste dag, het einde, de apocalypse....maar we knallen eruit! Met Pattern Cutoff, een rauwe electronische act met elementen van punk, new wave, electro, dub, hiphop en noise. Daarnaast Joost Danst, een improvisatie solo dans, spelend met geluid en publiek. En een optreden van Lifeless Past, een post-punk/New Wave band uit Den Haag. 

Bezoek BUT ook op Facebook

https://www.facebook.com/BUTFilmFestival

Bekijk het 'BUTFF 2013 Muziekprogram' fotoalbum voor een blik op artiesten foto's en links naar videoclips op BUTTube