Interference logo op de vlaggen

-----------------------LEES!----------------------

Bezoekers informatie voor het concert Switching Colors

Bent u van plan om naar het concert te komen lees deze informatie dan even goed door!

Adres: Parkeergarage het Turfschip, Chassévled 15C, 4811 DH, Breda


Het concert Switching Colors wordt gehouden op zaterdag 21 mei 2016. Dit is een onderdeel van Interference: Reflecting on Color.

We verzamelen het publiek BUITEN bij de hoofdingang van de parkeergarage het Turfschip (daar waar de auto's naar binnen rijden). Hier zullen dan twee langwerpige vlaggen staan met het logo van Interference erop (Wit met zwart logo). Bij de vlaggen wachten.

Op zaterdag 21 mei om klokslag 20:30uur zal het publiek onder begeleiding naar het concert gebracht worden. Eenmaal aangekomen bij het concert zal het voorprogramma beginnen en daarop volgend de voorstelling. 

Mocht u onverhoopt te laat zijn, blijf dan staan. Er zal nog iemand de achterblijvers ophalen, blijf dus wachten bij de vlaggen!

Elke bezoeker moet vooraf zelf de auto of fiets parkeren (Er is een gratis fietsenstalling in de parkeergarage, parkeren is betaald). Het concert is toegankelijk voor invalide. Er zijn toiletten aanwezig ook voor invalide. Echter zitten deze op de begane grond dus beter vooraf gaan. Er is een bar aanwezig waar u voor, na en tijdens het concert wat kunt drinken. Alleen contant betalen!

We hopen dat u een geniet van de unieke voorstelling!

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via het contact formulier:

www.idfx.nl/nl/content/contact