WINTER BUT
WINTER BUT
WINTER BUT
za 07 jan '23 - 12:00 tot 23:45
Heb jij ook altijd zo’n last van een post-BUTFF depressie in de winter? Maak je geen zorgen. Om deze barre tijd door te komen is speciaal het dagje WINTER BUT in het leven geroepen. Een eendaags festival dat bij poppodium Phoenix en IDFX plaatsvindt; met films, muziek, performances, speciaal bier en meer! Een kleine dosis BUT om je mee op te warmen. Nieuwe films en een paar herhalingen die je tijdens BUTFF 2022 mogelijk hebt gemist, te gekke bands, een speciaal gebrouwen KWA-bier genaamd ‘Winter Creep’, Wok Me Home, de Zeno shop, echte BUT-performances, een expositie en vertrouwde gezichten. Kortom, zowel verrassend als een feest der herkenning!

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt op www.butff.nl

Dagkaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 28 nov. losse kaarten komen later beschikbaar.
Een dagkaart kost 18 euro en geeft toegang tot het geheel. https://butff.stager.nl/web/tickets/111247351
Met een supplement van 10 euro bovenop je dagkaart krijg je er een heuse limited edition BUT-sjaal bij! https://butff.stager.nl/web/tickets/111247353
De BUT-sjaal is tevens los verkrijgbaar voor 15 euro tijdens het festival. Losse tickets zijn 6,66 euro.
Let op: het is een kleinschalig evenement dus de verkoop en reserveringen zijn meer gelimiteerd dan gebruikelijk. Wees er daarom op tijd bij.
Een dagje WINTER BUT wordt georganiseerd door Stichting Idee-Fixe in samenwerking met poppodium Phoenix, met financiering ter beschikking gesteld door FilmFonds en Gemeente Breda.