OPENINGS-SEREMONIE: op de dag van de OPENING, van de expositie met Toine Dutch Bushman Klaassen op zondag 14 november 2021, geeft Klaassen zelf de aftrap op het 1m2 Podium vanaf 13:00 u. Tijdens deze Art Rendez Vouz wordt dit dus een vierkante metertje performance! Hier zal hij zichzelf komen opblazen. Beleef het mee tot bij benadering 16:00 u. Als alle vuilniszakken om hem heen vol zijn van zijn adem en dichtgeknoopt zal hij samen met zijn publiek de vergaarde uitgeademde lucht in zijn installatie aanbrengen. Hierbij zal dan de expositie officieel geopend zijn.

Over de kunstenaar:  Wist je dat de performer Toine Dutch Bushman Klaassen zijn vebeeldende visies en  belevenissen ook tekent en schildert? “Painters Performance Performers Painting ” noemt hij dat. Een heel aantal van die werken worden getoond in deze expositie. De Dutch Bushman zal een installatie opwerken die zowel een ode is aan de muse van het schilderen en tekenen als wel aan het maken en “bewonen” van zijn performance-installaties. 

Wonderlijk? Zoals hij zelf vaak zegt: “I believe in that there is no magic that’s the magic”! Dus, let op: dit gaat  een Happening worden voor allen en voor niemand. Een doorsnede uit het gedane en het te doene van deze “NIETskunner” die van zijn onkunde een kunde maakt door simpelweg te blijven (be)oefenen.

De expositie loopt door tot en met zondag 12 december. Openingstijden van donderdag tot en met zondag 14 tot 17 u. Met uitzondering van de dagen dat Bushman in zijn werk performed.