Naast Brandpunt presenteert Interference Prefrontaal installaties in de nieuwe stationshal van BREDA CS 4de winkelblok. Vanaf hier starten ook een aantal performances.

Installaties: Hermelinde Hergenhahn (Duitsland/Amsterdam) en Panagiotis Tomaras (Griekenland/Amsterdam)

Performances:jToine Klaassen en Olaf Mooij (Station - Brandpunt). Dit zijn twee los van elkaar staande performances. Verder worden er vanaf deze locatie performances uitgevoerd door Gaby Felten en Ulrike Doszmann.

In het 4e winkelblok is een video-installatie te zien van Hermelinde Hergenhahn (Duitsland/Amsterdam) en een lichtinstallatie van Panagiotis Tomaras (Griekenland/Den Haag).


---Hermelinde Hergenhahn neemt je mee in een doorlopende visuele dialoog. Het  is als een openbaar archief waarin zij observeringen en ontdekkingen heeft opgeborgen. Titel van haar werk: Day in Day out / Archive of the Private in Public.


---De installatie van PanagiotisTomaras is geinspireerd op het dubbele spleet experiment en het interference patroon dat daarmee wordt opgewekt. Gebaseerd op het wereldberoemde experiment van Young, die hiermee aantoonde dat het licht uit zowel deeltjes als golven bestaat. Interactief, de bezoeker kan de spleten manipuleren en real-time licht diffractie phenomenen ervaren.