za 28 feb '15 tot zo 26 apr '15

Op zaterdag 28 februari 2015 vindt bij EXPO@IDFX  locatie Houtmarktpassage 28B in Breda, om 16.00 u de eerste opening plaats van de tentoonstellingscyclus PRIMARY COLORS. Organisatie Stichting Idee-fixe in samenwerking met de beeldend kunstenaar Jordy Koevoets die wij hebben uitgenodigd om op te treden als gastcurator.

De ruimte van IDFX getransformeerd tot een zinnenprikkelend kleurenpalet. Drie aaneengesloten exposities met steeds drie kunstenaars die hun nieuwste werk tonen onder de noemer Red, Yellow en Blue. De primaire kleuren zijn hier uitgangspunt die volgens Koevoets een kleurkrachtig beeld gaan opleveren.

PRIMARY COLORS gaat van start met het label RED - knallend en kleurrijk. Het toont werk van Robbert Pauwels - rauw (http://www.robbertpauwels.com/ ),  Aaltje van der Molen - poppy en glamoureus (http://www.aaltjevandermolen.com/ ) - en de Portugese Wasted Rita  - rechtdoorzee quotes (http://www.wastedrita.com/ )

Op zaterdag 21 maart volgt YELLOW, meer beschouwend, met Lineke Hansma, Liza Wolters en Ric Engbersen. De afsluiting vindt plaats met BLUE,  ogenschijnlijk geruststellend.  Roland Maas, Irene van den Besselaar en Michiel van der Zanden. Meer informatie over deze twee kleuren volgt als aparte post op de website.

De volledige cyclus van Primary Colors wordt op de allerlaatste expositiedag op zondag 26 april met een explosie aan kleuren om 14.00 u afgesloten.

Openingstijden van de expositie zijn donderdag t/m zondag van 14 tot 17 uur