LET OP! OPENING expositie extra editie BUTFF/IDFX met Kluut Galbak, vindt plaats op zaterdagmiddag 29 augustus om 14:00;
Doorlopende aanwezigheid van de kunstenaar, die verdeeld over de middag steeds korte geluids kwaken uitdeelt!
Maker van het BUTFF affiche 15e editie Holy Shit!;
Opening dus op zaterdag 29 augustus om 14:00 u OP! gepaste afstand.
Druppelsgewijs kunnen gasten tot maximaal 6 personen tegelijk, naar binnen om de expositie te bekijken.
De expositie is verder te zien op 30 augustus en daarna vanaf donderdag 3 september elke donderdag t/m zondag van 14:00 tot 17:00 u. Laatste dag zondag 13 september.

Een kluut is een rare vogel, zijn snavel staat ondersteboven. Kluut Galbak krabbelde altijd al kleine cartoons. Vroeger op school waar zijn huiswerk hoorde te staan en later voor punkbands en feesten. Zelf zag hij er geen bijster talent in, tot zijn vriendin opmerkte dat alle grapjes en gekke ideeën volgens haar, binnen no time op papier stonden. 

Alles viel samen met de Band Lik de Kikker waar hij veel voor creeert. Chaos en heel veel kleur, dat is waar hij van houdt. Wanneer hij tekent of bezig is een voorwerp nieuwe betekenis te geven valt de wereld om hem heen weg. Het is de hyper focus waarin hij zichzelf verliest en tegelijk enorm gelukkig is. 

In deze expositie laat hij tekeningen, schilderijen, probs en gadgets van lik de kikker zien ,synth's en muziekinstrumenten die totaal verkluut zijn het afgelopen jaar. In deze soms negatieve wereld , creëren we zelf positiviteit, aldus Kluut. HET KWAKEN GAAT DOOR!

Opening op vrijdag 28 augustus om 20 u, op gepaste afstand. Druppelsgewijs kunnen gasten tot maximaal 6 personen tegelijk, naar binnen om de expositie te bekijken. Bar buiten. Ruimte zat aan de Veilingkade! De expositie zelf is te zien nog op 29 augustus, en daarna vanaf donderdag 3 september elke donderdag t/m zondag van 14:00 tot 17:00 u. Laatste dag zondag 13 september.