Op zaterdag 10 oktober worden de kunstwerken die ontstaan zijn tijdens “De Verwarring” bij de expositie in progress van Gert-Jan van den Bemd tijdens de FINISSAGE, geveild.


Wij hebben Jeroen van den Boogert (Brandpunt) uitgenodigd om als veilingmeester in deze op te treden. De opbrengst komt voor een deel ten goede aan Stichting Idee-fixe die dat met al die bezuinigingen op subsidiegelden goed kan gebruiken.

 

Gert-Jan van den Bemd, schrijver, beeldend kunstenaar en wetenschapsjournalist. www.grandfoulard.com. koos er voor om tijdens zijn expositieperiode de kunstwerken ter plekke te laten ontstaan. Hij begon zijn expositie met een lege ruimte, een tabula rasa. Het enige beeld dat bij aanvang van de expositie werdt getoond, was zijn zelfportret 'De Verwarring', als symbool voor zijn gemoedstoestand.  

 

Op deze werken op papier en kleine doekjes kan zaterdag 10 oktober geboden worden. Vanaf 14.00 kan iedereen die geïnteresseerd is al binnenlopen om het werk te bekijken.De veiling zelf begint om 15.00 u. Locatie: Houtmarktpassage 28B, ingang via Kerkstraat, Breda.