Derdejaars studenten Art & Research Sint Joost School of Art en Design met werkperiode bij IDFX van 25 mei t/m 27 juni. Editie III met de studenten Lola Schot en Jilles Feij. Dinsdag 8 juni tot en met zondag 13 juni 2021. Vanaf dinsdag 8 juni gaan zij de uitdaging met henzelf en de ruimte aan. IDFX-locatie Veilingkade 8, Breda.

Tijdens hun werkperiode stellen Schot en Feij hun verhouding tot- en vermenging met elkaar aan de kaak. Met aan het eind de conclusie en- of het resultaat in een expositie. [exacte datum en tijd volgt]

Lola Schot. Wat Lola Schot (1998) probeert te verbeelden in haar werk is  het gevoel van je verhouden als mens, als lichaam. Mensachtigen, om hun heen hangt een aura. De lege ruimtes die tussen hun takken bestaan spreken met elkaar. Het gevoel rondom de erkenning die de fysieke dingen elkaar geven. 

Jilles Feij (1998), beeldend kunstenaar, zoekt boven alles naar vervreemding in zijn werk. Jilles gebruikt vervreemding als middel om nieuwe percepties te vergaren en na te denken over vormen van pijn, lichamelijkheid, kind-zijn en het algehele lullige menselijke bestaan. Met zijn presentaties brengt hij een snoeiharde samenstelling teweeg ter hoogte van een overweldigende nek-klem en subtiele integere noties van aanraking.