Derdejaars studenten Art & Research Sint Joost School of Art en Design met werkperiode bij IDFX van 25 mei t/m 27 juni. Editie I met de studenten Mike Anna & Benjamin Schoones. Dinsdag 25 mei t/m zondag 31 mei: 

Vanaf dinsdag 25 mei starten zij de realisatie van hun project bij IDFX aan de Veilingkade nummer 8 in Breda.

Programma vanaf vrijdag 28 mei:

Vrijdag 28 Mei

19:30 – 22:00 | Doorlopende performance

Zaterdag 29 Mei

11:00- 17:00 | Expo open

Zondag 30 Mei

11:00- 20:00 | Expo open

14:00-14:30 | Filmvertoning (10 plaatsen beschikbaar)

20:00-22:00 | Finissage

Wegens de huidige coronamaatregelen, is het nodig om te reserveren via een reply op deze mail. Geef aan wanneer je langs wil komen en wij bevestigen je mail door een passend tijdslot toe te sturen. Voor meer informatie omtrent de huidige maatregelen verwijzen je graag door naar het RIVM:

Mike Anna, beeldend kunstenaar. In zijn werk legt Mike Anna vast hoe we omgaan met onze omgeving. Jarenlange exploitatie heeft ons achtergelaten in mondiale crises die vragen onze relatie met het landschap te herdefiniëren. Met zijn ‘Fluid Residency’ reist hij naar gebieden die volledig naar menselijke hand zijn omgezet door industrie, om samen met kunstenaars naar een nieuwe manier van leven te zoeken binnen deze hedendaagse condities. 

Benjamin Schoones, beeldend kunstenaar. De architect is niet meer aanwezig zodra de realisatie van het gebouw is begonnen. Benjamin Schoones onderzoekt zijn praktijk in ruimtes, de tijdelijkheid en het vergankelijke wat deze ruimtes met zich mee brengen. Door positie aan te nemen die zowel innemen, dominerend of vergevend kan zijn. Deze onderzoeken manifesteren zich voort in beeldende disciplines, performances en interventies.

Editie II: dinsdag 1 juni t/m 6 juni: Wilbert Vogel & Edward Rijkers

Editie III: dinsdag 15 juni t/m zondag 20 juni: Alicha van der Aa & Merel Pouwels

dinsdag 22 juni t/m zondag 27 juni: ---