Op zaterdag 13 januari vindt al weer de vijfde editie van Yellow Cube plaats bij IDFX. Titel: Early Bird. Deconstructing the Festival. BEN ER WEER BIJ!

Deze editie zetten we de 'Early Bird' tickets op de markt via een tentoonstelling. Kunstenaars Miekie Capello en Hussel Zhu geven een dromerige invulling aan de ruimte die je kunt bewonderen onder het genot van een ontbijtje. Aesthetic Studios zal deze keer op de Gele Muur knallen! 

30 maart 2024 is het Yellow Cube Festival '24. In aanloop op het festival organiseert Yellow Cube een maandelijks event bij Stichting IDFX onder de noemer: Yellow Cube Festival: deconstructing the festival. Een artistieke kijk op het culturele fenomeen waarbij de verschillende facetten van het festival worden belicht en uit elkaar gesleuteld. 

De Early Bird tickets zijn vanaf 13 januari 20:00u verkrijgbaar bij IDFX Veilingkade 8 te Breda. Dit is een exclusief ticket waarmee je op 30 maart toegang hebt tot het Yellow Cube Festival.

Mocht je verhinderd zijn, is er op 10 februari de editie 'Sound Check'. Ook hier zijn tickets verkrijgbaar voor 30 maart.