Op dinsdag 27 juni gaat Editie IV Werkperiode Studenten Art & Research Sint Joost School of Art en Design van start met Donna van Oorschot en Esmée Pattipeilohy. Omdat zij een programma hebben waar je je 'welthuis' bij voelt, nu al vast de uitnodiging voor zondag 2 juli 15.00 om te zien wat er uit deze week is ontstaan.

Hierbij de uitnodiging door Donna en Esmée.

Hey, Hallotjess, Komen jullie naar onze vernissage?? Het is bij IDFX op zondag 2 juli vanaf 1500. 

De laatste tijd zijn Donna van Oorschot en Esmée Pattipeilohy naar elkaar toegegroeid. Zowel in zijn als in makerschap zijn er bijzondere samenkomsten. De werkweek bij IDFX nemen zij om hun samenwerking te verdiepen. 

Esmée gebruikt in haar werk eten om op een laagdrempelige manier dialoog over culturele identiteit tot stand te brengen. Interactie is voor haar van belang.  Donna heeft in haar werk ook vaak het gesprek en samen zijn als doel, dit gaat gepaard met een onderzoek naar de rekbaarheid en grenzen van veiligheid.  Naar aanleiding hiervan hebben ze bedacht om iedere dag van hun residentie een intieme lunch te organiseren. Hiernaast is er ruimte om de twee praktijken naast elkaar te leggen en kunnen ze zich bezig houden met maken en ontdekken. 

Zondag 2 juli nodigen Donna en Esmée jullie graag uit op de vernissage van ‘Welthuis,’ om samen te kijken wat er uit de week gekomen is.

Tot dan!