za 03 dec '22 tot vr 23 dec '22

Op zaterdag 3 december opent 0m 20.00 u al weer de derde expositie georganiseerd door curator Mike Anna, DE VERNIEUWERS #3 met Jonny Mehrez. in de expositieruimte van IDFX.

Idereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. DUS kom.

Ook op deze avond een performance door Lola Schot vanwege haar expositie bij T VIERKANTJE [de mini expositieruimte van IDFX] in de gevalwand van het IDFXpand. Zie ook https://www.idfx.nl/nl/agenda/our-body-and-lola-schot

Jonny Merez:

"DE HORDE ACHTERLATEND

Uit het lab komen is geen sinecure, zeker niet als het lab nog vol ligt met half afgemaakte stekels. De zon is altijd een beetje te fel, en de mensen te luidruchtig. Eenmaal voorbij het vliegveld en aangekomen op je bestemming kun je eindelijk accepteren waar je bent. De nieuwe gezichten, nieuwe kamers, nieuwe uitdrukkingen. Nieuwe inspiratie, maar dit had een vakantie moeten zijn, geen veldtocht. Alle voorbije maanden stromen terug, al het onderzoek, de nieuwe ontdekkingen, de wervels, flikkeren achter het menu van frieten en gegrilde vis. Wanneer verdwijnt het werk naar de achtergrond en komt er een frisse geest? Waarschijnlijk op het vliegveld terug, misschien na deze gebakken octopus."

over DE VERNIEUWERS

Tijdens een periode van 4 maanden vraagt Stichting IDFX aan jonge curator-kunstenaars om hun blik op een experimenteel programma vorm te geven. Tot en met Februari is Mike Anna de eerste gastcurator.

Vormgeving poster: Jonny Mehrez

Vormgeving De Vernieuwers: Ramon de Gier, Mike Anna

Expositie open van donderdag tot en met zondag van 13.u. tot 17.u.