BUTBios personeel
BUTBios personeel
BUTBios personeel
IDFX pand
AVSLØRT Low Tech geluidsproject
BUTBios personeel

IDFX AVSLØRT
Het algemene thema van de Cultuurnacht in Breda, die plaats zal vinden op vrijdag 25 januari 2013, is: ONTMASKERD. IDFX neemt deel aan deze cultuurnacht, maar heeft besloten het thema te vertalen naar het Noors, zodat er iets meer te  raden  overblijft.
IDFX AVSLØRTZo gaan wij met IDFX de Cultuurnacht in.

In en rondom het pand  is er veel te beleven.: Onlosmakelijk hiermee verbonden,  is wel de BUTbios. Ook deze keer wordt Cultvideotheek NextPage omgebouwd tot  decor voor spannende en spectaculaire voorstellingen omgebouwd. Elke tien minuten een mix van muziek, film en theater. Freaky personeel heet u welkom.

In samenwerking met de Neue Galerie Landshut uit Landshut (Duitsland). vindt er op de 1e verdieping een tentoonstelling plaats met unieke keramieke beelden van de Noorse kunstenaar May Snevoll von Krogh (Stokke, Noorwegen). De officiele opening hiervan vindt plaats rond 20.00 uur door Stephanie Gilles van die Neue Galerie Landshut. De kunstenaar is aanwezig. De hele avond doorlopend tot in de nacht te bezoeken.

Buiten voor en rondom het pand, op de stoep, in de straat, op en langs het water van de haven en vlak voor de deur: projecten en performance.

De IDFXorganisatie is voor één keer per jaar zelf kunstenaar.  Interference Lowtech actie, Lichtinstallatie met Spiegels op verschillende plekken in zichtbare constructie. AVSLØRT in een geluidsinstallatie. Enerverend, interactief, verrassend.