Het is er weer dit jaar: Film in 't Park. Gepresenteerd door het BUTFF-team. Fantastische, spectaculaire, verrassende, slimme, humoristische en vooral 'goede' films.

Iedere vrijdagavond t/m 4 juli (m.u.v. vrijdag 13 juni) begint de voorstelling rondom de klok van 22.00 uur als het donker wordt op de locatie Valkenbergpark (op loopafstand van het Station Breda CS).

Het programma:

Vrijdag 6 juni - Zombies From Outer Space. Een "Heidi meets zombie heimat film". Hier zit je meteen al goed. In deze Duitse film worden zombies met aliens vermengt en overgoten met een heimat sausje. Heerlijk oudbollig acteerwerk en dito effecten. Je waant je weer even in de jaren 50.

OPGELET: Voorafgaand aan deze film een lezing door het Wetenschappelijk Bureau van het BUTFF met Dr. Anders Paul en Dr. Anders AdriaanZij bewezen zich al eerder met een introductie over het zombie bestaan naar aanleiding van hun literatuuronderzoek naar Zombies, met een lezing bij Stichting Worm in Rotterdam tijdens een speciale BUTFF-préview.

Vrijdag 20 juni - BUTFF-Shorts. Met gerenommeerde shorts als 'Coldstar', 'Apocalypse', 'Felix', 'Las Palmas', 'Meaning of Robots' en 'Fist of Jesus' kan je avond niet misgaan! Van Jesus die met zijn helende krachten per ongeluk een zombie tot leven brengt met alle gevolgen van dien tot aan een docu van een bijzondere man met een bijzondere 'stijve' hobby. Deze BUTFF-shorts zijn samengesteld door Angelo Huige, programmeur bij het BUTFF.

Vrijdag 27 juni - VERPLAATST NAAR 11 Juli Camping Cosmos van Jan Bucquoy. Belgische filmregisseur en auteur. Vorig jaar was hij één van de speciale gasten bij het BUTFF. Hij staat ook bekend als Jaarlijks parlementbestormer, tekenaar van Kuifje seks-strips, frietolie kunstenaar en eigenaar van het onderbroeken museum te Brussel. Met zo'n achtergrond moet Camping Cosmos wel iets bijzonders zijn. De komische film uit 1996 speelt zich af in 1986. Op een camping aan de Belgische kust moet een afgevaardigde van het ministerie cultuur seksuele avonturen hebben of een liefdesaffaire starten...

Vrijdag 4 juli - Night of ErrorEen ode aan de gloriedagen van het VHS-formaat uit de jaren '80 en '90. Actie-avontuur, griezelfilms, karatespektakels, over-the-top-trailers en merkwaardige introductiefilmpjes. Een compilatie-registratie gemaakt door de 'Nacht van de Wansmaak'.

Vrijdag 11 Juli - (ipv afgelaste datum ) Camping Cosmos van Jan Bucquoy. Belgische filmregisseur en auteur. Vorig jaar was hij één van de speciale gasten bij het BUTFF. Hij staat ook bekend als Jaarlijks parlementbestormer, tekenaar van Kuifje seks-strips, frietolie kunstenaar en eigenaar van het onderbroeken museum te Brussel. Met zo'n achtergrond moet Camping Cosmos wel iets bijzonders zijn. De komische film uit 1996 speelt zich af in 1986. Op een camping aan de Belgische kust moet een afgevaardigde van het ministerie cultuur seksuele avonturen hebben of een liefdesaffaire starten...


Iedereen is vanzelfsprekend van harte welkom bij dit Film In 't Park-project. Neem je kleedje, stoeltje, verrekijker en andere 'wansmakelijkheden' mee en geniet!