Poster - IDFX Benefiet Kunst Veiling
Poster - IDFX Benefiet Kunst Veiling
Poster - IDFX Benefiet Kunst Veiling
Poster - IDFX Benefiet Kunst Veiling

IDFX veiling & nieuwjaarsborrel vindt plaats in Café Het Hijgend Hert Breda.

Als klap op de vuurpijl van haar 25jarige jubileum organiseert Stichting Idee-fixe (of kortweg IDFX) op zaterdag 9 januari 2016 een benefiet kunstveiling annex nieuwjaarsborrel. De te veilen werken zijn te bezichtigen vanaf vrijdag 8 januari 2016 in Café Het Hijgend Hert tussen 15:00 en 18:00 u & van af 23:00 u.

 Al 25 jaar biedt IDFX een podium aan beginnende, jonge, buitennissige kunstenaars. Velen van hen zijn intussen uitgegroeid tot bekende namen en lokale grootheden. Gecombineerd met experimentele, preview exposities en optredens biedt het IDFX-archief een goed inzicht in de Bredaase kunstgeschiedenis. Dit podium wil IDFX instandhouden!

Om dat te realiseren hebben steun gezocht en gevonden bij diverse kunstenaars en artiesten uit het IDFX circuit. Zij schonken ons unieke werken ter veiling. De opbrengsten van deze veiling komen geheel ten goede van de voortzetting van EXPO@IDFX.

Tijdens een gezellige en unieke entourage op 9 januari krijgt U de kans om deze werken te kopen. Daarmee geeft u óns weer de kans nieuw en aanstromend talent te ondersteunen in onze expositieruimte.

Informatie en veiling catalogus vindt u op dit facebook evenement. De catalogus wordt regelmatig aangevuld, dus houdt het in de gaten!

DE CATALOGUS IS NU OOK IN PDF FORMAAT BESCHIKBAAR CATALOGUS


Inloop kijk expositie: vanaf 14:00 uur
Er wordt geveild in blokken van 45 minuten
Start veiling blok 1: 15 uur
Start veiling blok 2: 16 uur
Start veiling blok 3: 17 uur

Locatie: Café Het Hijgend Hert Breda. www.hijgendhert.nl
info en catalogus: www.idfx.nl ­ of www.facebook.com/IDFXveiling