zo 13 okt '19 - 13:00 tot 17:00

Performance & BUTshorts tijdens de Art Rendez Vous Route bij IDFX.
Doorlopend BUT-shorts. Dit zijn alle shorts van 2019. (korte films en animaties) van diverse regisseurs, eerder te zien tijdens het BUT FILM FESTIVAL.

Performer op locatie: Melanie Maria. Onder de titel: Dertien oktober,  “Op dertien oktober ben ik dit.” laat zij twee performers, Sara Kriegsman en Eleonora Moolenburgh, een doorlopende performance uitvoeren.
Over het omarmen en belichamen van het individu, ons eeuwig verlangen naar samenzijn, gered willen worden en het collectief sterven van het grotere emotionele geheel.
Vragen die zij hierbij stellen: wie zijn we vandaag tot elkaar en wie zijn we zonder? Hoe maken we vandaag deel uit van elkaar en de omgeving? Wat is de afstand tot elkaar wanneer we fysiek dichtbij zijn? Zijn we niet altijd kennissen? Zijn we niet altijd vreemdelingen? zij bewegen zich vanuit Veilingkade 8 naar buiten naar STEK , op bankjes, op de kade en verder.

Project onderweg: 1m2 Podium. Met de art-performer Mike Suijkerbuijk. Met de dichters Doeko L. de dichter en Jolies Heij. Zij lopen een gedeelte van de Route, van Liniestraat tot Veilingkade. zie verder ook hier.