Net als de twee voorgaande jaren organiseert IDFX ook dit jaar weer een project waarbij studenten van AKV St. Joost autonoom beeldende kunst 3e jaars, worden uitgenodigd om in een afgebakende periode een project, tentoonstelling, installatie en/of performance te realiseren.

Dit derde project vindt plaats in, op en rond onze nieuwe tijdelijke locatie gelegen aan de kunststraat met Nowhereshops Houtmarktpassage 28 B Breda. Studenten die hier aan deelnemen zijn Teun Welten, Lea Theunissen, Maud van den Beuken en Vanya Fronik

Teun Welten (http://www.teunwelten.com/), die als eerste gebruik maakt van deze mogelijkheid een project te realiseren bij IDFX, benadert in zijn werk opvallende toevalligheden, persoonlijke relaties en vraagstukken uit zijn dagelijks leven. Vorm speelt hierbij een belangrijke rol. Zijn werken gaan een directe relatie aan met het fysieke aspect van de ruimte waarin zij zich bevinden.

Welten is inmiddels al gestart op dinsdag 3 juni. Tot en met donderdag 12 juni kun je hem aan het werk zien in de IDFXlocatie Houtmarktpassage 28 B ingang via Kerkstraat in Breda. Van vrijdag 13 t/m zondag 15 juni presenteert hij zijn project in een expositie.