ADULT
ADULT
ADULT
Op 25 maart krijgt iedereen die een kijkje neemt in de Stadsgalerij Breda gloeiende wangen en rode oren. IDFX – BUTFF organiseert namelijk samen met KOP en 1m2 Podium een dag die helemaal in het teken staat van sensualiteit en erotiek. Verwacht stoute films, spannende biertjes en kunst met een knipoog. 1m2 zorgt voor performances waar iedereen het warm van krijgt. Blozen is deze dag gegarandeerd! Durf jij het aan?

ADULT is een onderdeel van Rendez-Vous. Tijdens deze dag openen de kunstinstellingen van Breda hun deuren voor het publiek en laten ze zien wat ze in huis hebben.

FILM
Gluur tijdens het filmprogramma van BUT naar adult animaties van Ralph Bakshi.  Deze filmmakers zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit.
Na afloop wordt het BUT jaar thema voor 2018 op ludieke wijze gepresenteerd.

BIER
Het is natuurlijk geen ADULT-dag zonder een lekker biertje in je hand. Speciaal voor deze gelegenheid zijn de spannendste biertjes van Nederland geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan KUTbier en Natte poes. Zo heb je tussendoor de perfecte gelegenheid om even af te koelen.

EXPO
Presentatie-instelling KOP heeft speciaal voor ADULT haar stoute schoenen aangetrokken en verschillende kunstenaars geselecteerd met een bepaalde visie op erotiek en sensualiteit. Hier zijn verschillende werken met een knipoog uitgekomen die zeker je nieuwsgierigheid prikkelen.

PERFORMANCE
KOP ism 1m2 Podium programmeren voor u prikkelend erotisch vermaak.
14:00 u. - Performance: Mario van Megen, performer. Het liefst zoekt hij tijdens zijn performances het publiek op. Door de interactie ontwikkelt de performance zich tot ongekende stadia.
14:30 u - Film: Coonskin
16:30 u - Performance: Melvin Bonnet, Cabaretesk troubadour. Schrijft Nederlandstalige vieze en grove liedjes. Zijn satirische teksten zitten vol zelfspot, leedvermaak en ironie.
17:00 u - Performance: Zsa Zsa, performer/eindexamen student AKV St. Joost. Performance is voor haar een vorm waarin zij een belevenis kan ervaren en/of creëeren
17:30 u - Film: Fritz the Cat
19:00 en 20:00 u Performance: Zie ook: <a href="http://kop.nu/projecten/rendez-vous- adult/" _blank >http://kop.nu/projecten/rendez-vous- adult/</a>