De BUTFForganisatie verheugt zich er op u te melden dat op zaterdagmiddag 13 april om 14 u op het Centraal Station van Breda , de koning Jan N'Dogo uit Wabalatatoeboe aankomt.

Het ontvangst comité staat klaar om zijne hoogheid en zijn gevolg met groot onthaal te ontvangen. Daarna volgt in optocht een rondleiding door de stad, via het park Valkenberg, om de koning kennis te laten nemen van de Bredase cultuur.

De stoet van dragers, pers, hofnar en ander volk zal stoppen bij de uitbating Café Het Hijgend Hert. De locatie waar ter ere van koning Jan N'Dogo uit Wabalatatoeboe op vrijdag 19 april The King's Party wordt georganiseerd.

Op die dag kunt u vanaf 18.30 u aanschuiven aan de dis naast de koning met zijn gevolg en u laven aan allerlei koninklijke lekkernijen voor u bereid door twee ervaren koks. Een 4-gangen lopend buffet met soep en vis, zelf gebakken brood met smeersels, rollade & beenham, salades,  fruit met slagroom, kaasjes en nog veel meer koninklijks waarvoor u zich nog tot en met maandag 15 april kunt aanmelden voor 15 euro per persoon via post@butff.nl