Kees van Gool

Soundscaper en ingenieur Kees van Gool is een man met veel vakkennis. Al ruim 20 jaar werkte hij met vele internationale bands zoals: Spandau Ballet, Golden Earring en Status Quo. Samen werken in kleine formaties vind Kees van Gool belangrijk. Naar elkaars ideeën luisteren is onthullend en stimuleert de creativiteit.
Voor Switching Colors kwamen op die manier dan ook de natuurgeluiden tot stand.

Franz von Chossy

Geboren in München begon Franz von Chossy op 6 jarige leeftijd piano te spelen. Hij studeerde in Amsterdam en New York onder leiding van vele bekende namen o.a. Dave Liebman en Kenny Werner. Chossy heeft vele prijzen gewonnen, bracht diverse cd’s uit en treed over de hele wereld op met verschillende formaties. Zijn ongekende talent om te improviseren maakt dat hij moeiteloos tussen verschillende stijlen kan switchen wat een magisch resultaat geeft.
Voor Switching Colors nam hij een unieke soundtrack op dat onderdeel van de voorstelling is.

Peter Broekhuizen

Saxofonist, componist en docent Peter Broekhuizen studeerde aan het conservatorium Rotterdam.

Als baritonsaxofonist speelt hij bij o.a. The Auratones, Candy Dulfer en Artvark. Broekhuizen is verder bekend om de begeleiding van de Latin Jazz-stijl sessies bij Jazzpodium Dordrecht. Ook is hij een veelgevraagd arrangeur voor diverse cd- en theaterproducties.

Danny van der Laan

Danny van der Laan. Beeldend kunstenaar, performer, muzikant. Was de afgelopen BUTFF edities regelmatig te zien  met onverwachte performance acties. Dit jaar voert van der Laan de openingsperformance uit op woensdag 4 september.


Een ding is zeker: met hem weet je nooit wat je, vooral inhoudelijk, kunt verwachten.


Onlangs maakte hij deel uit van een expositie bij de Neue Galerie Landshut in Duitsland, samen met de beeldend kunstenaar Marc van Elburg.

Lars Reen

Performance kunstenaar
Zanger
Organisator
Lars Reen is in 2015 afgestudeerd aan het AKV ST|Joost Breda. Hier studeerde hij Autonome Beeldende kunst met een focus op performance kunst. Zang en film zijn mediums die binnen zijn atelier centraal staan. Hij is geïnteresseerd in de driehoek verhouding tussen het podium, de performer en het publiek.

Samen met Imke Zeinstra organiseer hij performance evenementen onder de naam Experience.

Dean Bowen

Dean A.J. Bowen. Verhalenverteller, poëet en zanger. Geboren in 1984 te Zoetermeer. Werkt en woont in Den Haag.

Over Bowen via Kunstfactor: 1000 Fluisters: Dean Bowen is een jonge dichter/schrijver en verhalenverteller. Hij probeert mooie, eerlijke verhalen te vertellen, variërend van zware poëzie tot theatrale monologen. Soms wilde fantasie, maar soms ook pijnlijk realistisch. Altijd met de intentie iets moois te delen met de toeschouwer.

Nick J. Swarth

Dichter en performer Nick J. Swarth beweegt zich door het B-plot van zijn bestaan als een ongeboren vrucht in een blikje tuttifrutti. Hij j was  van 2005 tot 2007 de stadsdichter van zijn Tilburg. Hij is de auteur van eigentijdse, zij het verwaarloosde klassiekers als ‘Mijn onsterfelijke lever’ (2012); ‘¡Mondo Manga!’ (2010); ‘Naked City Poems’ (2007) en ‘De napalmsessies’ (2005).

Harry Merry

Harry Merry is een markante Rotterdamse multi-instrumentalist en een van de weinige Nederlandse muzikanten die geplaatst kan worden binnen het genre 'outsider music'. http://www.harrymerry.com/

Deborah Jacobs

Deborah Jacobs, ook bekend als de baskabouter, speelt bas samen met grote jongens en
meisjes uit het rockcircuit en ze zingt daarbij rauw als het moet en fluwelig als het kan.
Naast de bas speelt ze percussie en de laatste tijd gitaar. De laatste jaren heeft ze een
geheel eigen Nederlandstalig en Engelstalig repertoire opgebouwd, maar ook Franse
chansons zingt en speelt ze prachtig. In feite is ze een eenmansband, maar samenwerken
met anderen vindt ze ook interessant. Daarom componeert ze naast eigen liedjes muziek

Ralf Gerritsen

Ralf Gerritsen, een van de artiesten die deel uit maakt van De Geconcentreerde Consumentenbond. Een jonge enthousiaste experimentele DJ en muzikant.

Pagina's