Zombies from outer Space
Zombies from outer Space
Zombies from outer Space
Remington and the Zombadings
Diamonds of the Metro Valley
Mexico Barbaro
El Monstro del Mar
Thanatamorphose
Lesbian Vampire Killers
The Periode
vr 18 mei '18 - 17:00 tot vr 13 jul '18 - 23:45

 iedere vrijdag avond, BUTFilm klassiekers met bijpassende bier selectie!

Bier verkrijgbaar van 17uur
Film start 19:30uur
Locatie: Galerie Drift
Liniestraat 121, Breda

De eerste editie op vrijdag 18 mei wordt een Zombi-night
met Zombies From Outer Space: - De eerste Science-Fiction-Horror-Heimat film aller tijden. De film mengt de Duitse 50er jaren Heimat-film en Amerikaanse Science Fiction B-film met Zombie horror.

25 mei - Diamonds of the metro valley

The ultimate weapon for a diamond heist: a robot known as the Remote-Operated, Nocturnally Aggressive, Lizard Device (R.O.N.A.L.D.). The problem: his behavioral aspects are a bit on the touchy side.

1 juni - Mexico Barbaro

Acht Mexicaanse regisseurs verenigen zich om je de verhalen van de meest brute en angstaanjagende Mexicaanse tradities en legendes te brengen. Verhalen over trollen, spoken, schepsels, Azteken offers, de boeman en natuurlijk de Dag van de Doden komen allemaal samen en vertellen een originele en schokkende anthologie.

8 juni - El Monstro del Mar

Drie stoere vriendinnen nemen een vakantie aan zee. Deze vakantie wordt een vakantie van plezier, feesten en veel genot in het water. Eenmaal aangekomen bij het huisje gaan deze dames het water in om te genieten. Ze worden gewaarschuwd door een oude man die aan het vissen is. Ze mogen van deze oude man de zee niet in. De zee verbergt meer dan deze dames op het eerste gezicht kunnen zien. 

15 juni - Remington and the Zombadings

Op jonge leeftijd wordt Remmington vervloekt door een Drag Queen omdat hij haar uitmaak voor homo. Hij wordt vervloekt om op latere leeftijd zelf ook homo te worden. Op latere leeftijd is Remington een echte Macho man totdat hij oog in oog komt met een mysterieuze man die hem aanvalt. 
Een Filipijnse film die je van het begin tot en met het einde in een scheur van het lachen laat liggen. Hilarische film die je echt moet zien om te geloven.

29 juni - Thanatamorphose

Thanatomorphose is een vernieuwende en originele film, en dan ook nog in een dierbaar genre, waar helaas veel formulewerk en herhalingen geproduceerd worden: horror, al heeft Thanatomorphose raakvlakken met experimentele of minimalistische cinema.
Het is nogal een uitdaging om de film te ondergaan en zeker niet voor de zwakke maag geschikt, maar wie het einde haalt wordt beloond met een jaw-dropping finale!

6 juli - Lesbian Vampire Killers

Twee hopeloze gevallen, één vervloekt dorp, een bus vol buitenlandse studentes en een leger wellustige lesbische vampieren. Het BAFTA-winnende komisch duo James Corden en Mathew Horne besluit hun problemen te ontvluchten en naar Wales te gaan voor een losbandig weekend. Maar de dingen lopen niet helemaal zoals gepland en de twee komen terecht in een dorp waar alle vrouwen in de ban zijn van een legendarische vampierenvloek.

13 juli - The Period

Sharrie Heiman gaat door een lastige periode. Letterlijk. Sinds ze weer ongesteld is geworden stroomt het bloed als een rivier uit haar vulva. Sharrie’s lesbische vriendin Clitoria is aanvankelijk bezorgd, maar al gauw seksueel gefrustreerd, en gooit haar het huis uit als ze de rode zee niet mag bedwingen.