film
Jaar: 
2012
do.05 sep

Vertoning Nightmare Box with Debbie Rochon

Debbie Rochon

Cult-icoon van de horror, actrice Debbie Rochon   'Scream Queen of the Decade' 

Jon Keeyes

Nightmare Box, USA, Engels gesproken, geen subs, dir Jon Keeyes, geen normering, Debbie Roc

Exhumed

Een verstoorde en mysterieuze familie kunnen het huis waar ze wonen niet verlaten.

Wrath of the Crows

Wrath of the Crows is erg goor en bruut, maar verbonden door een sterk concept. Het hele verhaal is gefocust op karakterontwikkeling.

Een vrouw wordt gevangen wakker in een kamer met geen enkele herinnering aan haar verleden. Met het verstrijken van de tijd komt een bizarre mix van surrealistische personages haar opzoeken; sommigen om haar te helpen en anderen om haar te martelen.

Met geen enkele mogelijkheid om te ontsnappen moet ze de puzzelstukjes verbinden om te achterhalen wie ze is en hoe ze daar gekomen is. Wanneer zei echter de waarheid over haar verleden ontdekt, mag ze wensen ze dat ze toch maar een gevangene van de horror in de kamer was gebleven.

Nightmare Box is een seksuele schuldtrip door middel van experimentele horror waar angst en kunst verbonden zijn.

 

Debbie Rochon is tijdens de film aanwezig. Zij zal de film inleiden en enkele vragen over de film beantwoorden. Pak deze unieke kans om niet alleen kennis te maken met een legendarische actrice, maar ook om meer te leren over deze film!Nightmare Box, ?? min, USA, Engels gesproken, geen subs, dir Jon Keeyes, geen normering, Debbie Rochon aanwezig

do 05 sep - 20:00 tot 21:30
Nieuwe Veste Concertzaal 1

Vertoning Nightmare Box with Debbie Rochon